Premier Residence lakások

Új építésű lakások a nyugat kapujában, Sopron belvárosában-Premier Residence

A folyamatosan fejlődő Sopron változatos életvitelt kínál a helyieknek és az idelátogatóknak egyaránt.

A megújult belvárost, a Várkerületet a hangulatos kávézók, cukrászdák, éttermek, borozók mellett a szabadtéri rendezvények és vásárok teszik vonzóvá. Sopron természeti értékei, a hegyvidéki erdők, a Fertő tó környéke, a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak is kitűnő programlehetőségeket kínálnak. Bécs egy igazi világváros, autópályán egy óra alatt elérhető. Hasonló közelségben található a síelési és túrázási lehetőséget kínáló alpesi hegyvidék is.

A Várkerülethez közel

A Premier Residence lakások a megújult Várkerület és a Füredi sétány szomszédságában, egy csendes utcában épülnek, a történelmi belváros mellett.

A modern épületegyüttes tervezésénél a letisztult megjelenés mellett fontos szempontnak számított a zöld felületek megőrzése. A földszinti lakások kertkapcsolattal, az emeleti lakások pedig nagy teraszokkal rendelkeznek. A lakásokhoz mélygarázs is tartozik, így nem jelent gondot a parkolás. A Premier Residence lakásai kiválóan megközelíthetők a városi tömegközlekedéssel is, a vasúti pályaudvar 850 méterre található. A közvetlen környéken elérhetők a jelentősebb bankok fiókjai, a főposta épülete, élelmiszer üzletek, szolgáltatók.

Buszmegálló: 170 m (2 perc gyalog)
Vasútállomás: 850 m (11 perc gyalog)
Orvosi rendelő/gyógyszertár: 180m (2 perc gyalog)
Bank: 260 m (3 perc gyalog)
Posta: 350 m (4 perc gyalog)
Óvoda: 190 m (2 perc gyalog)
Általános iskola: 750 m (9 perc gyalog)
Gimnáziumok: 400 m (5 perc gyalog)
Színház: 550 m (7 perc gyalog)
Mozi: 31 m (1 perc gyalog)
Kormányablak: 550 m (7 perc gyalog)
Élelmiszerbolt: 130 m (2 perc gyalog)
Étterem: 700 m (8 perc gyalog)
Cukrászda: 150 m (2 perc gyalog)
Könyvesbolt/írószer: 110 m (1 perc gyalog)

Látnivalók 500 méteres körzetben:
Várfalsétány
Tűztorony • Hűségkapu
Fő tér • Kecske templom, Szentháromság szobor
Várkerület • Hűségkút, Mária-oszlop
Orsolya tér • Lábasház, Mária kút
Széchenyi-tér • Domonkos templom, Széchenyi szobor
Deák tér

Jó befektetés

Az ingatlan biztonságos, értékálló, kiemelten magas hozamú befektetés. Sopronban az elmúlt években rohamosan emelkedtek az ingatlanárak. Az állandó kereslet miatt az albérletárak jóval magasabbak a környező városok, települések árainál. A belvárosban kevés újépítésű lakás található, s a szabad telkek hiányában nem is várható hasonló beruházás.

Itt vásárolni új ingatlant – kitűnő befektetési lehetőség.

Bérbe adhatóság

Sopronban a kiadó lakásokért évek óta állandó a kereslet. A frekventált városrészekben az albérletárak az átlagosnál magasabbak. A Premier Residence lakások központi elhelyezkedése miatt a kiadhatóság garantálható.